Maskiner

Stanett forhandler alle typer og modeller av strikkemaskiner både for privat bruk, skoler, verksteder og profesjonelt bruk. Vi har erfaring tilbake til 1970-tallet og har stor kompetanse og kan gi deg god veiledning om valg av riktig modell. Fra tid til annen har vi også brukte maskiner, verkstedoverhalte og med garanti. Lurer du på noe med valg av maskin, ta kontakt på vår mail eller ring tlf.  6988 1025.Skulle det bli noe galt med maskinen du ha kjøp av oss reparerer vi dette raskt på vårt verksted. Maskiner og utstyr sendes over hele landet.

Manuell hobby maskin

LK-150

Den perfekte maskinen for nybegynneren og hobbystrikkeren. Enkel i bruk, allsidig og med mange muligheter.

Nåleavstand 6,5mm, antall nåler 150. NB! Kan bygges ut til 200-nålers seng.

Dette er en maskin som er lett å bruke og benytter håndstrikkgarn som passer pinne nr 2,5+. Denne maskinen er utmerket tilpasset strikking med effektgarn som er vanskelig å få til på andre maskiner. Også kjempefin til toving.

Hullkortmaskin

På hullkortmaskiner bruker du ferdige mønsterkort eller lager dine egne, enkelt og tidseffektivt.

SK-280 FINSTRIKKEMASKIN

Nåleavstand 4,5mm, antall nåler 200.

Den mest anvendelige hullkortmaskinen når det gjelder garntyper. Her kan du strikke for alle årstider, i et stort antall mønstre og farger. Mønsterrapporten er på hele 24 masker.

Passer for garn som strikkes på pinne 3,5. Til SK-280 finnes ekstrautstyr som vist i prislisten og rekvisita listen.

SK-155 GROVSTRIKKEMASKIN

110 nåler, 9 mm nåleavstand, 12 maskers mønsterrapport

110 nåler, 12 maskers rapport.

Passer for det ekstra tykke garnet.

Datastyrt Maskin

Den datastyrte maskinen kombinerer datateknologi og maskinstrikking. Programmet som benyttes heter DesignaKnit. Dette finner man nærmere beskrevet under rubrikken diverse.Mønstre kan strikkes på hele nålesengens bredde, og her er det bare fantasien som setter grenser.

SK-840 FINSTRIKKEMASKIN

Nåleavstand 4,5mm, antall nåler 200.

En allsidig maskin hvor du kan strikke tynne eller mellomtykke plagg. Dataprogrammet DesignaKnit styrer mønsterfunksjonen, og du kan enkelt eksperimentere med de ulike mønsterteknikkene, fritt over hele maskinens bredde. Til SK-840 finnes ekstrautstyr som vist i prislisten og rekvisitalisten.

Passer for garn som strikkes på pinne 2-3,5

Vrangbord apparat

Med et ribbapparat kan du strikke alt av vrangborder, helpatent, halvpatent, strikke rundt, jaquard, dobbelstrikking og en mengde mønstervariasjoner med slip, tuck og hullmønster